Nieuws

29-08-2021 VERKOOPEVENT IN SHELTER TBV REAL LIFE CHURCH

Op zondag 29 augustus was er zondag na de dienst in Shelter Haarlem een verkoopevent, waarbij we zelfgemaakt eten verkochten tbv Real Life Church. Onze eigen kok Quincy van Q-Kitchen heeft Haarlem kennis laten maken met de smaak van de Bijlmer en Suriname. Dit was een groot succes en heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Real Life Church!

22-05-2021 KIDSEVENT IN NELSON MANDELA PARK

Op zaterdag 22 mei 2021 was het eerste Kids event van Real Life! De weersberichten waren onheilspellend, maar we hebben het de hele middag droog gehad met zelfs af en toe een zonnetje! Er kwamen ongeveer 25 kinderen die hebben gespeeld, gekickbokst, geklommen  en geklauterd, en naar het verhaal van Wout met zijn sterren en stippen hebben geluisterd. De dag werd afgesloten met heerlijke pannenkoeken. Wat een feest!

Bekijk voor meer foto’s onze galerij.

17-04-2021 DOOPDIENST

Op zaterdag 17 april 2021 heeft Real Life Church zijn eerste doopdienst gehouden, in de Gaasperplas. Er waren 11 dopelingen die door middel van onderdompeling hun geloof hebben beleden en op deze manier een belangrijke en gehoorzame stap hebben gezet in hun leven als christen.

Ook de politie was aanwezig en heeft zelfs staan filmen, omdat een goede bekende van hun zich liet dopen!
Wat een geweldig feest om zo met elkaar mee te mogen maken!

Want door het geloof en in Christus Jezus bent u allen kinderen van God. U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed.” Galaten 3:26-27

Bekijk voor meer foto’s onze galerij.

09-4-2021 WORSHIPAVOND STICHTING PRESENCE IN AMSTERDAM ZUID-OOST

Stichting Presence organiseert avonden van gebed en aanbidding, waarbij gebeden wordt voor de kerk van Nederland. Zij doen dat vanuit bijzondere plaatsen, zoals deze keer een parkeergarage in Amsterdam Zuid-Oost, de Bijlmer. Een aantal mensen van Real Life Church waren bij deze avond betrokken, zoals Pastor Jan de Haan, Zr. Angela Gilds en Zr. Gloria Mensah. 

Bekijk hier de live opname.

 

27-12-2020 INZEGENING JAN EN RUTH DE HAAN T.B.V. REAL LIFE CHURCH

Op 27 december zijn Jan en Ruth de Haan vanuit Shelter Haarlem (hun thuisgemeente) ingezegend en uitgezonden als echtpaar om een dochtergemeente te gaan starten en leiden in Amsterdam Zuidoost: Real Life Church.

Bekijk hier de livestream (vanaf 45:30).